Share Button

War Dogs (2016) Me Titra Shqip Bazuar ne historine ne dy djemve te rinj David Packouz dhe Efraim Diveroli ,te cilet fitojne nje kontrate 300 milion dollareshe nga Pendagoniper te derguar arme aleatve te Amerikes ne Pakistan

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button