Share Button

Ngjarja kete here tregohet nga prespektiva e Igorit , ne shikojme origjinen e turbullt te asistentit te ri , tentativat e tij per shoqeri me studentin e ri te mjeksise Viktor Von Frankenstein , dhe se si ai u be deshmitarise si Frankenstein u be legjenda qe ne njohim sot.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button