Share Button

Traded nje film western me titra shqip ne te cilin ngjarjet zhvillohen gjate vitit 1880-te. Nje baba duhet te lere fermen e tij dhe te largohet drejt Dodge City per te shpetuar vajzen e tij te rrembyer nga nje armik i vjeter . Reputacioni i tij do jete gjeje me e vleshme ne perendimin e eger.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button