Share Button

Nje burre lufton per te mos humbur mendjen dhe logjiken e tij pasi e gjen veten te zene ne kurth ne nje ferme te banuar nga qenie te liga te kontrolluara nga nje kujdestart misterioz .

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button