Share Button

The Other Side of the Door (2016) Me Titra Shqip Pasi i vdes i biri nga një aksident, një grua mëson një ritual i cili do ia kthejë të birin në jetë për t’i thënë lamtumirë, por ajo  prish ekuilibrin midis jetës dhe vdekjes pasi që s’i bindet një paralajmërim të shenjtë.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button