Share Button

Ne perpjekje per te bere biznesit e tij te ligjshme duke jetuar midis New York dhe Italis gjate 1979 , MAfiozi ne plakje Don Corleone perpiqet te laje mekatet e tij dhe merr nen mbrotje nje te ri premtues.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button