Share Button

Vitet e para te jetes dhe karrieres se Vito Corleone ne 1920 ne New York , nderkohe qe pertretizohet dhe zgjerimi i te birit Michael ndersa sindikata e tij e krimit shtrohet nga liqeni Tahoe , ne Nevada dhe deri te pre-evulocioni Kuban ne 1958 .

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button