Share Button

The Do-Over (2016) Me Titra Shqip Dy dje me nje fat shume te keq vendosin te realizojne nej vdekje te rreme dhe te marrin idenditete te reja. Ata zbulojne se identitet e personave qe kane marre jane akoma me ne probleme se ato vete .

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button