Share Button

Para se të ekzistonte Amitvilli, ishte Harrisvilli. “The Conjuring” tregon historinë e vërtetë të Edit dhe Lorejnës Uoren hetues të famshëm botërore të ngjarjeve paranormale, të cilët u thirrën të ndihmonin një familje të terrorizuar nga një prezencë e errët në një fermë të izoluar. Të detyruar për t’u përballur me një qenie të fuqishme djallëzore, Uorenat e gjejnë veten të kapur në çështjen më të tmerrshme të jetës së tyre.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button