Share Button

Nje ish gyminast shume gojendyr , me nje medalje bronzi dhe me nje reputacion “celebrity” aty ku jeton , trajnon nje vajze aspirante per lojrat olimpike.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button