Share Button

Nje adoleshent shndërrohet në një “Rambo” dhe së bashku me të motërn, fillon luftën kundër kriminelëve të cilët vrasin prindërit e tyre për një shumë të madhe dollarësh.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button