Share Button

Tarzani dhe Jane Porter perballen me mercenare te armatosur te derguar nga Ceo i Greystoke Energies , personi qe mori kompanine pasi prinderit e Tarzan vdiqen ne aksidentin me aeroplan .

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button