Share Button

Nje gazetar radioje dhe tekniku i tij i shkrep ne mendje te sajojne rrembimin e tyre gjate nje rebelimi ne Ameriken jugore nderkohe qe ata rrine te fshehur ne New York .

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button