Share Button

Ne Majemin e vitetve1980 , nje emigrant Kuban i vendosur merr ne dore nje kartel droge dhe e fuqizon ate deri ne maksimumin e lakmise.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button