Share Button

Per detyren e tij finale , Nje agjent temporal duhet te ndjeke nje kriminel qe ka ndjekur ate vete permes kohes. Qeshtje kthehe ne uknike , surprizuese qe kalo nte gjithe parashikimet e dashurise , fatit , identitetit dhe tabuve mbi udhetimin ne te ardhmen.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button