Share Button

Kur Dusty meson qe motorri i tij eshte demtuar dhe ai ndoshta nuk mund te garoje me , ai i bashkohet njesiste te shpetimit e zjarreve dhe trajnohet te behet nje zjarrfikes ndryshe do “cmobilizohet”.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button