Share Button

Ndersa lufta midis njerzimit dhe kreaturave monstruaoze qe vijne nga deti vazhdon , nje ish pilot dhe nej trajner bashkohen per te komanduar nje arme speciale ne nje perpjeke per te shpetuar njerzimin nga apokalipsi.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button