Share Button

Nje e vetdiagnostikuar si nimfomaniace , i tregon eksperiencat e saj erotike personit qe e shpetoi pas nje te rrahure.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button

One Response to “Nymphomaniac: Vol. I (2013)”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] i filmit erotik Nymphomaniac: Vol. I (2013) Me Titra Shqip ku tregohet jeta seksuale e Joe . Aspekti i erret gjate rinise dhe fiksimet qe e quan ate nen […]