Share Button

Te denuar per vrasjen e mjeshtrit te tyre , Klani i Humbur I Ninjave duhet te luftojne ne ne bunkier nuclear te mbushur me armiq supernatural , mutante dhe zombi..

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button