Share Button

Yuda nje praktikant i ri i Silat Harimau eshte ne pergatitjet e fundit per te filluar ” Merantau” nje udhetim qe realizohet nga te rinjte e komunitetit te cilet largohen nga komoditeti i fshatit dhe shkojne ne qytetin e zhurmshem te Jakarta.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button