Share Button

Mechanic: Resurrection (2016) Me Titra Shqip Arthur Bishop mendoi se e kishte hedhur pas kraheve te shkuren e tij plot vrasje , por ai duhet te rikthehet , kur dashuria e jetes se tij , rrembehet dhe mbahet peng ne kembim te 3 vrasjeve , qe ai duhet te realizoje! Keshtu ai do udhetoje nje 3 vende te ndryshme te globit e te bejeate qe di me mire Vrasjen perfekte qe te duket si aksident .

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button