Share Button

Detajet e oficereve te policise te cilet jane ne infiltrim fshihen nga detabase e policise. Nje agjent i ri duhet te zbuloje kush jane te infiltruarit dhe kush kriminelet.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button