Share Button

Nje burre i plagosur kerkon per dashurine e tij ne shkretetiren meksikane , nderkohe qe arratiset nga polica , gjuetaret e shperblimeve dhe te tjere .

A wounded man searches for his sweetheart in the Mexican desert while on the run from the police, bounty hunters, and others.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button