Share Button

Jeta ndryshon menjehere per te rene Mia Hall pas nje aksidenti qe e vendos ne koma. Gjate nje eksperience jashte trupit , ajo duhet te vendose nese duhet te qohet dhe te jetoje nje jete shume ndyshe nga ajo qe e kishte imagjinuar . Zgjedhja eshte e saj nese ajo mund te vazhdoje.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button