Share Button

Ngjerjet zhvillohen ne Parisin e viteve 1930 . Nje jetim qe jeton ne muret e stacionit te trenit perfshihet ne ne mister qe perfshin ababin e tij dhe nje “robot”

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button