Share Button

Ka nje menyre te duhur qe te jeshe single , nje menyre te gabuar , dhe pastaj eshte Alice dhe Robin , Lucy , Meg , Tom , David . Qyteti i NEw York eshte plot me zemra te vetmuara qe kerkojne partnerin e duhur , behu ai..

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button