Share Button

Hardcore Henry (2015) Me Titra Shqip Henri eshte shpetuar nga vdekja dhe lene pa memorje , dhe duhet te shpetoje gruan e tij nga nje SuperKriminel i cile kerkon te ndertoje ushtare bio-engineer ( njerez te robotiziar)

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button