Share Button

Wes “The Jailor” Baylor mjeshtri iarteve marciale tashme ne pension nuk mund te refuzoje nje oferte 1 milion dollarshe per nje ndeshje te fundit ne Myanmar.Por kur arrin per luftimin ai kupton se ishte mashtruar per tu bere nje shenjster njezore.Duke pasur vetem uje dhe nje ne rrip plot me para per fituesin , Wes duhet to mbijetoje grupit te armatosur rende qe eshte paguar per ta vrare. Ndersa lufton per jeten e tij ne terrenin e jungles se shpejti gjahtari kthehet ne pre. Nje Film me titra shqip nga i mirnjohuri mjeshter artesh marciale Scott Adkins

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button