Share Button

Beatle eshte nej e vetmuar qe refuzon te jetoje sipas rregullave te shoqerise . Kartvizita e saj shkruan “Rimorkuese/Vrasese” madhje ajo ka dhe nej vrases em pages qe shkon me te . I vetmi kontakt i saj njerzor eshte psikologu i saj.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button