Share Button

Nga studioja filmike që solli filmat Njeriu i hekurt, Thor, Kapiten Amerika dhe Hakmarrësit, vjen një skuadër e re… Rojtarët e Galaktikës. Një njeri i lindur në Tokë, por i rritur në hapësirë, bashkon forcat me disa jashtëtokësorë, njëri më i çuditshëm se tjetri, në përpjekje për të siguruar një sferë magjike dhe për t’u përballur me një forcë të së keqes që kërcënon gjithë universin…

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button