Share Button

I lene nga e dashura e tij , ne pritje te diplomimit ai mendon te beje nje udhetim jashte shtetit dhe pikerisht ne Europe.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button