Share Button

Koloneli Robert Sikes eshte ne nje mision per te pastruar qytetin e tij nga krimi.SI nje person i stervitur , ai do merret me bandad e rrugeve , mafien dhe politikanet e korruptuar.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button