Share Button

Nje burre futet ne ne Stacion Televiziv dhe merr disa pengje per te permbushur bindjet e tij dhe per te zgjuar njerzimin .Ai nuk kerkon para ne kembim te pengjeve …

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button