Share Button

Nje fermeri te ri i i afrohet nje veteriner dhe perpiqet qe te lidhe nje marreveshje midis tij dhe nje tregtari mishi te madh.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button