Share Button

Pasi vajza e adoptuar le familjen e saj adoptuese per njejete te re si prostitute , ajo rritet dhe behet shume e njohur per klientet e saj dhe fillon duke shkruar detajet e dites ne blogun e saj , Nje film erotik bazuar ne histori te vertete te marre nga biografia e shkruar nga vete autorja .

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button