Share Button

Kur Jemmy gjene nje pako misterioze ne bagazhete tij , ai futet ne nje bote te dhunshme te udhehequr nga kriminele , dhe lufton kunder kohes per te shpetuar nje vajze te vogel.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button