Share Button

Pas nje takimi te rregulluar te shkuar keq , nje burr dhe nje grua e gjejne veten se bashku ne nje resort per familje , ndersa terheqja per njeri tjetrin rritet femijet e tyre perfitojne nga kjo.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button