Share Button

Kampioni i Lojrave Max Troy zbulon pjese te lojrave qe po ndodhin dhe ne jeten reale . Atij i duhet te bashkoje forcat me protagonistin e lojes , Orson Creed, qe te zbulojne komplotin perpara se loja te pushtoje qytetin .

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button