Share Button

Nje veshtrim sesi ndryshimi i klimes ndikon ne mjedisin tone dhe cfare shoqeria mund te beje per te parandaluar zhdukjen e specieve , ekosistemeve dhe komuniteteve vendase ne gjithe planetin.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button