Share Button

Armatosur me nje super kostum i cili ka aftesine te tkurret ne mase por te rrise forcen , Hajduti Scott Lang duhet te gjeje heroin e tij te brendshem dhe te ndihmoje mentorin e tij , Dr.Hank Pym e planin etij te shpetoje boten.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button