Share Button

Nje aksident tragjik bashkon 3 histori , qe perfshijne karaktere qe po vuajne humbjet ne jete , pendimin dhe realitetin e veshtire te jetes.

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button