Share Button

Ali G behet pa dashur pjese e nje komploti tinzar te politikaneve per te rrezuar kryeministrin e Britanise . Gjithsesi ne vend qe ai ta rrezoje ate , Ali pelqehet nga populli si zeri i rinis dhe i se vertetes duke e bere kryeministrin dhe qeverine e tij me popullore se kurre > Nje super film me titra shqip i zhanrit Komedi qe do ju shkrije se qeshuri

IMDb
Trailer Me Titra Shqip

SHIKO

SHKARKO

Share Button